howttttzzzzzzz gler my GDRAGON....waaaaaaaaa~

howttttzzzzzzz gler my GDRAGON....waaaaaaaaa~

 

this is my new found lurveeeeee [sarange Gdragon!!!!!!] aku admit la diorang ni xde la ensem bangat, tp ble diorang ni buat performance, waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, syok abes….sgt macho+cool+hot=BIG BANG…..syok gler tgk diorang nyanyi…… ari2 aku mesti tgk vidoe diorang, klau x tgk haish xkeruan aku jadinye… i even know lyrics to their song…i can sing korean!!!!!!!!!!!..huhuhuhuhu

mle2 aku jmpe Big bang ni ialah ble kwnku m’prknlkn wonder girls..aku pun tgk la video2 clip wonder girls ni..tup..tup…aku jmpe la WG perform ngan Bing bang…sejak saat & ketika tu la aku jatuh cnta kt BIG BANG…waaaaaaaaaa!!!!!!!! my BIG BANG…… aku nak upload video diorang perform tu, nak share la kan..tp xleh plak…xpe la..nnti aku try lg…..huhuhuhuhu

BIG BANG ni group korea…member yg plg aku minat ialah GDRAGON eh jap2..dlu 1st time aku tgk big bang aku ske dae sung tp ble aku tgk bnyk2 kali..ermmmm, x menarik r dae sung ni, aku t’ske la plak kt Gdragon…..heheh die ni lawak glerrrrrrrrrrrr….pastu kreatif plak tu…die la ktue BIG BANG….die yg buat smue lgu2 tuk BIG BANG…dlu gigi Gdragon ni x brape nak lawa, tp sejak diorang meletopzzz lawa la plak gigi die…huhuh ye laaaaaa, org bnyk duet kn…..aku xkisah sbnrnye..aku akn ttp ske Gdragon & Big bang……BIG BANG 4EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)))))))

Gdragon oppa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sarangeeeee….I lurv u…..

 

ye eun, yubin, so hee, sun ye, sun mi

WONDER GIRLS from left: ye eun, yubin, so hee, sun ye, sun mi

 

”]from left; top, yubin, dae sung & ye eun [my fav couple..i wish they were dating in real life]”]B to the I to G [bang...bang]

Advertisements