8 Feb 09;1239…eh actually..last night..sooo, 7 Feb 09;mase x igt..aku t’jmpe la blog sorang mamat ni…aku dh lme dh sedar kewujudan mamat ni…dr aku 2nd year lg,tp xde la aku ske ke ade crush ke ape..besa2 jer…sbbnye mamt ni xde ciri2 yg aku ske…hahhahah tp die ni mmg klau t’serempak aku slalu perasan…die ni stylo yg amat tp ade la sdikit..ehem2…[xleh ckp, sensitif…hahhaha] tbe2 mlm td aku t’rse plak nak google nme die..so aku pun taip la..then aku pun jmpe plak blog die….pas bce blog die ni, waaaaaaaaaaaa aku sudah jatuh hati pada die…hahhahahahhahaha *aku ni x abes2 jatuh hati, tp x pernahnye stick…muhahhahaha ;p

besa la tu, aku ni cme manusia biasa, x dpt lari dr perasaan tu smue….hehhehehehe aku ske la bc blog die, best…die ni mengong2 ckit tp…..;))))))))))  pas bce blog die aku rse keinsafan m’jalar ke dlm tubuh aku ni…;))) [thanx to him] aku x tau die ni dh ade gf ke blum, tp aku rse cm dh ade..xpe la, b’untung gadis tu dpt die…. well, it’s just a crush, nothing more than that….it will past, like all my crushes b4… [i’m still waiting 4 d rite one….hahahhahahha]

selain mamt ni aku ade lg sorang crush…dh lme dh crush aku kt die…dh 5 buln dh, & stil going strong….d fire is stil burning…hahhahahahha 😉 yg ni bleh ckp, sbbnye x mungkin jd kenyataan…=(((( die ialah..jeng..jeng….. BIG BANG’S GDRAGON aka JI YONG shi….oppaaa saranghaeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!  makin aku tgk die,makin b’tmbh2 feeling aku kt die…die ni baek, lawak & humble….die x b’lagak..aku ske die…die lbih mementingkn karier member big bang yg laen drpd die pnyer sndri….mmg menepati lah cri2 lelaki idaman aku….if only there is a malay version of him….waaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ji yong oppa!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ji yong oppa!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

saranghaeee!!!!!!!!!!!!

saranghaeee!!!!!!!!!!!!

*aku nak g tgk bunkface perform kt 4kl 28hb feb nnti..tp xde kwn la plak…dh la diorang pnyer performance abes lmbt…nak ajak sape ni…aaaaaaaaaaaaaa, xpe nnti aku try ajak kwn2 aku…klau ade rezki ade la…..*mintak2 la die nak g tmnkn aku tgk…..[full of hope..;))))]

note to myself; bleh jer minat artis ni tp jgn lpe ibadat pd Allah, bnykkn lah ibadat anda sebelum t’lmbt…insyaAllah, i will try my best…….;)))))

Advertisements