cdih gler arini, dh berbaldi2 air mte ak nanges dr start msuk keje, smpai skrang (1516) tp kne than gak sbb pg td nk msuk keje…x manis la plak kn klau msuk keje mte aku merah cm jin jer….tu dh than dh air mte, still berbaldi2..klau x thn xtaw r brape bnyk….abes banjer bndr muor neh kot…huhuhu *mmg cengeng btul r aku neh..;p  nseb  baek la xde pape….aku t’lnggar kete dpan aku…so, mmg slh aku pun..nk buat cmne…dh b’slah kne ngaku..t’pksa la aku byar gnti rugi..msalahnye bkn aku, mak aku yg akn byr…xpun akak aku..aku neh asyik nyusahkn diorang jer..tu yg aku sdih tu, aku bkn cdih sbb accident, aku cdih sbb aku nyusahkan mak & akak aku….ape la aku neh…cuai btul….. well, i guess people learn from their mistakes…pasneh aku akn b’hati2 & jadi pemandu yg b’hemah…insyaAllah……..

 

neh la gmbo kete yg accident tu…

ckit jer ekceli…kne ketuk ckit, bg ok blk….

sorry r dek, ko btulkn sndri eh, ko kn bnyk duet…hehehhe ;p

 

 

satria adek...

satria adek...

Advertisements