tersebut la kisah…di sebuah negeri yg aman damai, sungguh indah…tanahnya subur, b’macam tanaman dapat di lihat…penduduknya juga ramah & mesra….dinegeri ini juga duduk lah satu pasangan yg sedang menntikn kelahiran seorang cahaya mata….pasangan ini telah mempunyai 3 orang puteri & ayahandanya amat b’harap agar kelahiran yg baru ini akan memberiknnya seorang putera……hahahhahhahhaha *ntah ape yg aku merepek ntah…;p

sbnrnye nk citer psal kelahirn aku di dunia ini…hhahhahahhaha tanggal 25 jun 1987 lahirlah aku di dunia ini…mak b’salin s’cr normal di rumah….mujur xde sebarang kejadian yg tidak di ingini berlaku…maka lahirlah seorang puteri yg amat sihat & cukup sempurna pancainderanye…..

xde lngsung dalam kotak igtn aku memori time aku kecik2…so nk cter sgt pun x leh…base on my sister story ade la…my sister slalu cter how manja i am…..well i guess i am manja, till now.. i’ll always get what i want then & now but d difference is then i’ll juz cry whenever i didn’t get what i want…but now i’ll wait patiently & juz ask my mom for it everyday…hehhehehhe

NOW..i present u my pictures during my childhood…..*tepuk tgn ckit…jeng..jeng……………..

i'm sooo little..

i'm sooo little..

bwh neh gmbo ngan my cousins…jgn bgtau org eh, dlu2 r..ade crush ngan my cousin..which one tu xyah r taw, mlu jer….huhu die pun slalu baek ngan aku, cmne la x t’crush aku di buatnye..hehheeh~ tp skrang xde kot….ntah la, dh lme x jmpe….

bdak2 cute..;p

bdak2 cute..;p

neh gmbo aku ngan akak aku dpn umah..skrang neh bnge2 tu xde lg dh..dh kne tebang smuenye….

2 cutezzz girl..

2 cutezzz girl..

lastly, gmbo aku time drjh brap ntah..ke form 1..ntah..x igt…huhu tp siyes, klau tgk gmbo neh..i’ll say to myself, eh cute gak eak aku dlu…hahhahha *perasan..;p

little jojo

hopefully, i’ll live long enough to repay my family for what they done for me..insyaAllah…;))))

Advertisements