You are currently browsing the monthly archive for January 2009.

howttttzzzzzzz gler my GDRAGON....waaaaaaaaa~

howttttzzzzzzz gler my GDRAGON....waaaaaaaaa~

 

this is my new found lurveeeeee [sarange Gdragon!!!!!!] aku admit la diorang ni xde la ensem bangat, tp ble diorang ni buat performance, waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, syok abes….sgt macho+cool+hot=BIG BANG…..syok gler tgk diorang nyanyi…… ari2 aku mesti tgk vidoe diorang, klau x tgk haish xkeruan aku jadinye… i even know lyrics to their song…i can sing korean!!!!!!!!!!!..huhuhuhuhu

mle2 aku jmpe Big bang ni ialah ble kwnku m’prknlkn wonder girls..aku pun tgk la video2 clip wonder girls ni..tup..tup…aku jmpe la WG perform ngan Bing bang…sejak saat & ketika tu la aku jatuh cnta kt BIG BANG…waaaaaaaaaa!!!!!!!! my BIG BANG…… aku nak upload video diorang perform tu, nak share la kan..tp xleh plak…xpe la..nnti aku try lg…..huhuhuhuhu

BIG BANG ni group korea…member yg plg aku minat ialah GDRAGON eh jap2..dlu 1st time aku tgk big bang aku ske dae sung tp ble aku tgk bnyk2 kali..ermmmm, x menarik r dae sung ni, aku t’ske la plak kt Gdragon…..heheh die ni lawak glerrrrrrrrrrrr….pastu kreatif plak tu…die la ktue BIG BANG….die yg buat smue lgu2 tuk BIG BANG…dlu gigi Gdragon ni x brape nak lawa, tp sejak diorang meletopzzz lawa la plak gigi die…huhuh ye laaaaaa, org bnyk duet kn…..aku xkisah sbnrnye..aku akn ttp ske Gdragon & Big bang……BIG BANG 4EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)))))))

Gdragon oppa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sarangeeeee….I lurv u…..

 

ye eun, yubin, so hee, sun ye, sun mi

WONDER GIRLS from left: ye eun, yubin, so hee, sun ye, sun mi

 

”]from left; top, yubin, dae sung & ye eun [my fav couple..i wish they were dating in real life]”]B to the I to G [bang...bang]

Advertisements
alkisahnyeeeee, arini aku dpt tau ktne aku di tmptkn tuk LI bln 5 nnti….pnyer la aku bersemangat tnggu, dr semalam aku dh bygkn dh…. a part of me is 100% confirm dpt la LI kt tmpt yg aku nak…tup..tup…lcturer aku ckp tmpt tu dh penuh…aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!! tidaaaaaaaakkkkkkkkkkkkk, knape lah ini terjadi…aku nak kt JB….ulang sekali lg…nak kt JB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ni sme sbb bdak2 UPM l ani…cbuk jerrrrrrrrr!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, tensen yg amat…Allah jer tau cmne perasaan aku time tu…mb kwn2 aku x nmpk, but actually i’m very down about it….lg satu cm kelam kabut sgt, so x sempat la air mte aku ni nak kuar….hahhahahhahah rse down gler time tu…dh xleh nak pk dh…. tmpt yg available adlah MUAR,KLUANG, MERSING & KOTA TINGGI….. time tu aku xnmpk tau yg KOTA TINGGI ade kosong..klau x dh lme aku plih KOTA TINGGI…aku bkn xnak kt muar tu, cme aku nak tmpt yg bnyk keje…aku nak belajar sepenuhnye time LI ni…..sbbnye aku dgr senior ckp klau LI kt JKN negeri ni xbnyk keje sgt, pekerje2 die pun blk awal jer…blum time blk, diorang dh blk..aku xnak la cmtu…aku ni pekerja yg b’dedikasi & b’disiplin tau…..huhuhu ;p

so, aku pun plih la muar..tp pastu aku pk2 gak…nak amek KOTA…aku pun ckp la kt lctrr aku

“is it possible that KOTA TINGGI take 2 people???

then lctrr aku ckp knape???

bleh plak aku ckp sbb frah kt c2..then lctrr aku ckp ‘ooo, so u nak ikut die la’

bkn tu mksud aku…aaaaaaaaaaaaa!!!!!!! aku dh bg bad impression kt lctrr aku tu…tidakkkkk!!!! aku ok jer, aku x kisah klau sorang2…cmenye aku nak buat LI kt bndr & cm yg aku ckp td nak tmpt yg bnyk keje…..cmne aku nak tnjuk kt lctrr aku yg aku ni bkn cm yg die pk….aaaaaaaaaaa, aku ni sorang yg penuh dedikasi&disiplin!!!!!!

pastu lctrr aku cm mlas nak lyn jer…aku pun mlas nak tnye lg…aku pun amek jer la muar…ok kot..dkt ngan umah….aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! still xleh trime lg time tu…aku pun g la mkn kt cfe…aku lantak jer mknn yg ade…aku sgt tensen!!!!!!!!!!!!!!! abes rosak diet aku…..haish…eeeeeeeeeeeeeeeeeee, geram btul….. xpe2, pasni aku cover ngan exercise….huhuhuhu pas mkn aku pn blk la umah…nak jalan pun x larat….aku dh ilang semangat dh nak buat LI ni….aaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!

smpai umah jer aku msuk blik then bkak laptop….aku nak tgk website JKN MUAR ni….pas aku tgk website die, i thought to myself ‘ermmmmmmm, not bad gak..’ ok la….pastu aku compare plak ngan JKN KOTA TINGGI….aik, aku ade kemusykilan kt cni..nape kt JKN KOTA xde bahagian pemaknn eak tp kt JKN MUAR ade…haish plik2…..xpe laaaaaaaaaaaaaa, skrang ni aku dh redha jer nak buat LI kt MUAR…. mb ade hikmah di sebaliknye….MUAR HERE I COME!!!!!!!!!!!!!!!!

ps; ni la JKN yg akn aku bekerja nnti….

nmpk bru gak bgunan die ni...heheheh ;)))

nmpk bru gak bgunan die ni...heheheh ;)))

waaaaaaaaaaaaa~ akhirnyeeeeee, aku dh ade blog… tarikh yg bersejarah ni [21/1/2009;2315] akan tersemat di blogku ini…hahahahahha ayat x tahan….huhu ;p mb xkn ade sape yg tau kewujudan blog ni, that’s ok…my blog is not meant for people to read it…it’s for me & me only…hhahahhaha i’m loving my world rite now….;))))))