You are currently browsing the category archive for the ‘memo to me’ category.

 

last saturday i’m very1000x hepi….coz i got a new phone..yeay!!!!!!!!!! all dis thanx to my oldest sister..i luv u soooo much..even i didn’y say it..but i do [ aku ni kn pemalu, susah nak luahkn isi ati.;p] i will always remember dis moment & i’m veru thankfull with what i have…thank u so much ya Allah, for giving me what i got today…..;)))))))

 

ok, pas neh studi leklok…dptkn result yg d best & paling gempak!!!!!!!!! i’ll try my best…insyaAllah..pasni jgn lpe blas jasa keluarge ye dilla joe..jgn jd kcg lpkn kulit…[mintak2 di jauhkn..] tkut sgt100x…jgn jd mcm tu tau…sntiasa igt smue pngorbnn yg mereka dh lakukn which is a lot!!!!!!!….ya Allah, berikan yg terbaik tuk ibu, bapa, kakak2 ku & adikku…amiiinnnnnnnn~

 

love my family sooooo damn much!!!! saranghae....xoxo

love my family sooooo damn much!!!! saranghae....xoxo

 

k smbung blk studi…nak discuss past year ngan nime..hehheheh *smpat lg blonggin’..;p

ps:25 april 2009- tarikh yg amat besejarah..aku mndpt ‘bnde tu’ stlah 2 lbn lbih menunggu….[igt gne duet sape!!!] hehhehe ;p

Advertisements

i’ve wrap up my mind on d idea of doing my LI in Muar, & all of a sudden, dis afternoon my lctrr showed me dat i’ll be doing my LI in KLUANG… What???!!!!!!!!!!!!!! i dun’t even know what to say..my mind goes blank for a second & i feel like crying right there & right then…but i need to make things right, i cannot cry now….OMG, what i’m going to do…i’m gonna be all alone..i don’t even have place to stay…i have nobody in Kluang…OMG, please help me…i don’t know what to do….=(((((((((((

but luckily my lctrr see my sadness, she said she’ll try to ask whether Muar can take me or not…i think dis is just a misunderstanding..i don’t even ask for kluang..how can they give me kluang…OMG!!!!!!! Oh, How I hope Muar take me…please, if not i don’t know what to do…i’m just praying sooo hard right now…i don’t even tell my mom yet, i keep holding on to a piece of hope dat i will be doing my LI in Muar…i don’t want to trouble her….Mak..cmne ni mak…. =(((((((((((

i keep crying but i know crying is not gonna help me solve dis problems.. beside i need to study..my exam is juz around d corner…ya Allah, tlg la kuatkan hati ini…tlg la hambamu ini melalui dugaanMu ini…insyaAllah…i need to make my family proud, so dat they’ll feel all their sacrifice are worth it….they’ve sacrifice so much for me………rite now, u need to focus on ur study!!!!!!! things will happen the way it supposed to be..there’s always silver lining behind dark clouds….

DREAMS….

“it’s our dreams that keep us going forward”…kate2 ni aku bc ble aku ngah tgk video wonder girls:wishing on a star kt u tube…[020209;2131].

          Tbe2 ble aku bc ayat tu, aku rse sebak semacam..aku igtkn kat mak aku, ayah aku,kakak2 aku & my lil bro eventho he’s kinda annoying sumtimes….aku selalu b’mimpi.@ lebih tepat lg b’angan..ntah la, kadang2 ni syok jugak b’angan…tp klau kte asyik b’angan jer smue bnde x jadi…

rite now my dreams is:

1. jadikan jiyong my bf

2.dpt result gempak-segempak-gempaknye tuk mid sem nnti

3. aku kaya

4&5&6&7………bnyk la bnde yg aku angankn..beribu2 lemon..

tp bleh ke jd kenyataan??????!!!!! that’s a question that i’ve always ask myself everytime when i’m alone and thinking about my future….aku akn duduk diam, n merenung nun jauh ke sana & start thingking [in other word b’angan]..b’angan tu bleh tp make sure jadikn ia realiti!!!!!!! tp klau angan2 tu x logik xbleh gak kn…hehhehehheh  [

igt tu dillaJOE..exam ni pun dh dekat, jgn la asyik b’mimpi di siang hari jer…belajar la rjin2,jgn asyik tgk u tube jer [tp xleh r, kne tgk gak..klau x tgk rse semacam jer…i ‘ll miss my oppa =( ]

*ok, pasni b4 tgk u tube make sure ko dh abeskn satu topic lectures note..igt tu!!!!!!!!!!!

my inspiration...d reason i keep moving even if it's get soo hard sumtimes...=)

my inspiration...d reason i keep moving even if it's get soo hard sumtimes...=)